You are here

Whole latte love

Topics: 
Food

Na rijp beraad voor een nieuw koffiemachine, heb ik uiteindelijk voor de Delonghi Lattissima gekozen. Espresso, lungo, cappuccino en macchiato in één koffiemachine. En ik moet zeggen, ik heb er nog geen minuut spijt van gehad. Iedere ochtend is een feest met een lekkere lungo of cappuccino, en natuurlijk de Nespresso cups. Het smaakverschil met de Senseo is gigantisch (is dus echt wel slootwater), en Nespresso is in één woord verslaved.

De Lattissima kwam met een proefaanbod van 12 verschillende Nespresso cups, maar da's eigenlijk te weinig om een duidelijk idee te krijgen van het smaakbereik van Nespresso, zeker als je ze verspreid opdrinkt in lungo's of macchiato's. Nadeel van het Nespresso systeem, is dat je ze niet vindt in een gewone winkel of warenhuisketen. Je moet ze online bestellen, maar je kan ze wel gratis laten leveren in elk Kiala punt, dichtbij in je buurt.

Ik raad iedere nieuwe Nespresso klant trouwens aan om de introductie box te kopen op de nespresso site. 250 verschillende cups (inclusief de 3 Pure Origin soorten) in een mooie kartonnen box, samen met een klein boekje met wat uitleg over de oorsprong en bereiding van koffie, plus een gedetailleerde uitleg over de verschillende smaken in het gamma. En natuurlijk een mooie presentatiebox voor de cups.