You are here

Wedding

Image: 

Foto's

Wedding

Hieronder nog enkele foto's van het trouwfeest, gezien de vorige reeks reeds van internet verdwenen is.

Videodinges

Wedding

Zo'n goeie acht maand na het trouwfeest hebben we een mooie verrassing gekregen : twee dvd's met de videoreportages van de mis, recepties en het avondfeest. Wat een leuke herinnering ! Een dikke dankuwel en proficiat aan Jan & Johan voor hun noeste arbeid. Respect !

No worries... in Down Under

Wedding

We have returned from Australia as the target country for our honeymoon trip. 3600 km from Sydney to Port Douglas along the east coast, with a short stop in Hong Kong on the way back :

Sydney, Port Stephens, Lamington Nat. Park, Brisbane, Byron Bay, Surfers' Paradise, Fraser Island, Whitsundays, Eungella Nat. Park, Great Barrier Reef and Daintree Nat. Park were the highlights.

Lots of friendly people, furry animals, and sunshine. Have a look at some of our pictures (mostly landscapes, though).

Epiloog

Wedding

We zijn nu een maand getrouwd (en nog steeds samen ;), en het leek me een goed idee om eens de voorbije maanden te overlopen. We begonnen zo'n zeven maand voor de trouwdatum met de voorbereidingen. Hieronder eens een overzicht van de mensen met wie we deze voorbereidingen maakten, en een indicatie van hoe tevreden we waren over deze samenwerking :

* Drukkerij Nelma, Linden (1/5) : wat een klucht; een drukker die 4 pogingen nodig heeft om een voorgedrukte en gelayoutte tekst op proefdruk te zetten, is voor ons een absolute klungelaar. Daar zien ze ons nooit meer terug, en voor de menu's hadden we dan ook besloten om die zelf af te printen in zwart-wit, en via een kopieerzaak de nodige kopies te maken. Scheelt een aardige duit ook !

* Bloemiste Allium, Linden (4/5) : tevreden hiervan, het trouwboeket was prachtig, en het altaarstuk mocht er ook zijn.

* St-Jan-de-Doper kerk, Begijnhof Leuven (3/5) : Enkel slechte punten voor de afwezigheid van enige verwarming in de kerk, voor de rest uitstekende begeleiding (en een mooie omgeving, natuurlijk).

* Ceremoniewagens en -meester Erwin, St-Joris Winge (4/5) : zeer tevreden, de limousine was een absolute topper, en we hadden d'er dan ook veel bekijks mee.

* Zaal Berkenhof, Bierbeek (4/5) : tevreden, zeer mooie zalen, en lekker eten (heerlijk dessertenbuffet !). Ik doe er een puntje af wegens de onduidelijke prijzenpolitiek : zo staan er in het boekje voorbeeldmenu's. Daar is echter de prijs van de wijn inbegrepen, in de menu's die je zelf samenstelt komt die prijs er nog eens bij, en dat was een onaangename verrassing.

* DJ Freaky Music , Geel (5/5) : we hadden gezegd dat we d'er een stomende Leuvense fuif van het avondfeest gingen maken, en da's voor 100% gelukt. De DJ die de dansvloer bomvol krijgt van de eerste minuut tot de laatste seconde, is een vakman. Respect !

* Fotografe An Symons, Aarschot : onbeslist, hiervan krijgen we de resultaten slechts binnen een maand te zien. Ben benieuwd, al waren we zeer gelukkig met de extra binnenlocatie die An voorzien had : bij deze dank aan gasthof de Pastorij voor de fotoshoot die we ginder mochten maken, zeer mooi hotelletje aan het Hogeschoolplein in Leuven.

Nog enkele tips voor toekomstige trouwers :

* trouwen in de winter heeft zijn voordelen ! Geen gebrek aan zalen, en iemand plannen is kinderspel. Je moet natuurlijk wel een beetje geluk hebben met het weer, maar dat geldt in de zomer ook.
* Verspil geen tijd en geld aan een extra ceremoniemeester, de meeste ceremoniewagen-uitbaters spelen zelf, en gratis, voor ceremoniemeester. Spaart je ook een 150tal euro's uit.
* Ga niet te vlug op huwelijksreis : da's weeral iets dat je later kan plannen, en je hebt bovendien nog wat genot van de ontvangen bloemstukken.
* Een limo of een busje huren is een aanrader : je kan erin met de ganse suite, wat niet alleen veel gezelliger is, maar je hoeft ook maar één auto te huren, en is dus ook goedkoper.
* Wij zijn heel blij dat de burgelijke trouw op een andere datum viel. De dag was al serieus gevuld, en gaat voorbij als een rit op de roetsjbaan; de burgerlijke trouw nog eens op dezelfde dag zou iets teveel van het goede zijn.

A whole lotta pictures

Wedding

Aarghhh ! Net mijn uploadlimiet bereikt op Flickr. Toch niet zo handig, die gratis Flickr account beperkingen. Afijn, binnenkort de volledige lijst van genomen foto's tijdens het trouwfeest eens op internet plaatsen; in tussentijd zult u het met deze fijne selectie moeten doen.

Wie nog foto's liggen heeft van zaterdag, mag ze me altijd doormailen.

Pages

Subscribe to RSS - Wedding