You are here

Tast Toe !

Topics: 
Booze

Nadat mijn laatste whisky aankoop nogal teleurstellend was, ben ik toch maar eens op zoek gegaan naar een andere whisky winkel. De Carrefour was een handige tijdelijke oplossing nadat Terclavers verdween uit Leuven, maar na een tijdje ben je wel uitgekeken uit hun hoofdzakelijke (en beperkte !) Islay assortiment.

Tast Toe is een prachtige winkel aan Kampenhout Sas (perfect gelegen !) die een uiterst uitgebreid aanbod heeft van single malt Scotch. In het prachtige houten interieur liggen werkelijk honderden whiskies als veelkleurige sieraden uitgestald. Vele special editions ook, al liggen die met hun prijzen tot 500 Euro buiten mijn prijsbereik. Lang geleden dat ik me nog eens als een kind in een snoepwinkel voelde :)

Ik kocht de Tullamore Dew (al lang geleden - ben benieuwd hoe ik 'em nog vind na al dat Islay geweld), en de Bruichladdich 12yo. Binnenkort een verslagje van deze laatste.

Comments

Beste heer,

een nieuwe speciaalzaak ( met degustatieruimte )opende in Berchem - antwerpen.
opende eind mei 2008. De eerste en enige in Antwerpen, al zeg ik het zelf.
www.anverness.be

met vriendelijke groet,

Peter De Decker

Volgens mij moet je voor het grootste assortiment in het whiskyhuis zijn.
Ik heb hun aanbod eens bekeken, en heb enkele dagen nodig gehad om de meer dan 3000 whisky's te overlopen. Niet alléén hun aanbod is subliem, alsook hun prijs.

Ondanks de dalende koopkracht, heb ik nu MEER whisky voor het hetzelfde weliswaar beperkt budget en dit dankzij hun heel scherpe prijzen !!

Ik heb mijn overstap nog geen seconde beklaagt.

al deze site eens bekeken ?

www.whiskyandspiritsonline.com

blijkbaar gelinkt aan whisky speciaalzaak in Mechelen !

Je kan eveneens een kijkje nemen op www.whiskystore.be
Al de whisky's die je daar ziet zijn effectief in stock en je kan je deze niet alleen aanschaffen via internet, ook in de winkel kan je ze krijgen aan dezelfde prijzen van het internet,....