You are here

Horst

Topics: 
Wedding

D - 18 : We zijn de laatste weken ingegaan voor het trouwfeest, en de meeste zaken zijn nu afgerond. We zijn nog op zoek naar een geschikte binnenlocatie voor de trouwfoto's mocht het de dag zelf oude wijven regenen. We hadden al van de fotografe enkele locaties doorgekregen, maar het moet natuurlijk evident zijn om er met de limo te geraken. Dat betekent dat de meeste leuvense cafees al geschrapt mogen worden.

Verleden weekend eens een kijkje genomen in het kasteel van Horst, maar dat was eigenlijk een beetje een ontgoocheling. Het kasteel is prachtig als buitenlocatie, maar om binnen foto's te nemen is het een beetje te kaal en eentonig. Enkel de Ovidiuszaal lijkt ons te doen, da's iets te weinig om wat variatie te bieden. Iemand een idee voor een goede locatie, ergens tussen Leuven en Aarschot ?

Comments

Universiteitsbibliotheek in Leuven ?
Ook van de unief: Hallen ( monumentale trap, auditorium, ... zuilen alom... ), misschien eens in Arenbergkasteel gaan kijken,

Unief bib hadden wij ook al aan gedacht, maar de chauffeur ziet dat niet zitten om er te geraken. Arenbergkasteel kwam ook al ter sprake, maar naar 't schijnt heel moeilijk om er binnen te geraken (ttz ge moet er mensen voor kennen om daar binnen te mogen).

De fotografe is gisteren met een goed voorstel op de proppen gekomen, ook iets in het centrum van Leuven, niet zo ver van de Grote Markt, en redelijk bereikbaar met de auto. Dus we hopen iets gevonden te hebben. 't Is natuurlijk wel iets dat we als noodoplossing beschouwen; we hopen natuurlijk op goed weer, zodat we buitenopnames kunnen maken.

weet je ondertussen nog locaties voor trouwfoto's in/rond leuven bij slecht weer, zou voor 22/5 zijn, da's het hemelvaartweekend en dan is er veel dicht (oa univ, stadsgebouwen)???
bedankt!

Probeer eens in een cafe, keuze zat in Leuven :) en je kan ruim kiezen qua inrichting : modern & trendy, of toch liever voor de charme van een echt bruin Leuvens cafe ?